Zit-Sta lanceren voor uw bedrijf
Optrix
|
ExoLens
|
Aeramaxpro
|
ONZE MERKEN

Zit-Sta-ambassadeursprogramma: een blijvende oplossing om het succes op uw werkplek te vergroten.

Wilt u de best mogelijke werkomgeving voor uw werknemers creëren - eentje die een gezonde werkcultuur en optimale productiviteit bevordert?

Zoek dan niet verder.

Schrijf uzelf vandaag in voor uw eigen Ambassadeursprogramma door uw gegevens hier in te vullen. Na inschrijving zult u een e-mail ontvangen met een link naar de hub met hulpbronnen voor Ambassadeurs, waar u een stap-voor-stapgids kunt downloaden van het programma, en daarnaast veel nuttige materialen om te helpen betrekken, informeren en inspireren, zodat positieve en blijvende gedragsveranderingen van de grond af opgebouwd kunnen worden.

Over het Zit-Sta-ambassadeursprogramma:

Onderdeel van de missie van Fellowes' is om u te ondersteunen bij uw eigen Zit-Sta Beweging en uw kantoor te ontwikkelen tot een gezonde werkplek waar werknemers zo productief mogelijk zijn. Daarom hebben we een 'Ambassadeursprogramma' gecreëerd om u te helpen Zit-Sta van de grond te krijgen en deze goede werkgewoonten in de cultuur van uw organisatie op te nemen, door mensen onderling de Zit-Sta-werkmethode te laten coachen.

Zit-Sta werkstations op uw kantoor zijn pas het begin. Door belangrijke ambassadeurs binnen het bedrijf aan te wijzen die collega's alles kunnen leren over hoe ze hun werkstations en actief werken in het algemeen het beste kunnen toepassen, zal het voordeel veel sneller gevoeld worden en zult u uw investering er sneller uit halen; met meer betrokken personeel, lagere verzuimpercentages en een groter concurrentievoordeel bij het aantrekken en vasthouden van de beste talenten.

Het programma is effectief, gemakkelijk te leiden en de voordelen zijn langdurig - dus waar wacht u nog op!

Schrijf u vandaag nog in voor het Ambassadeurs-programma: